Kelilah Dodelijke omhelzing: ‘een zeer verrassend plot’

Leestijd: < 1 minuut

Na het verlies van zijn vrouw verliest Louis de grip op zijn eigen leven. Na een destructieve periode raakt hij geïnspireerd door het hindoeïsme en hij besluit te doen wat hij al jaren wou doen: meubels maken. Hij pakt het radicaal aan en te paard en wagen vertrekt hij naar een klein dorpje in Frankrijk. Louis adopteert een hondje, hij legt snel contacten met zijn nieuwe buren en zijn bedrijf loopt goed. Al snel hoort hij over een magische bron. Wie er van drinkt zal spoedig zijn Ideale Partner ontmoeten. Natuurlijk kan Louis het niet laten en wanneer Zij zich aandient is het plaatje compleet! Alles is goed, tot het mis gaat en een ideale vrouw toch niet zo ideaal blijkt te zijn.
Een beetje magie en een lieve lach blijken niet onschuldig te zijn als ze lijken.

Dharma is een boek met originele, aparte personages en een zeer verrassend plot. Dharma is een luchtig geschreven boek met de nodige (soms duistere) humor zonder het serieuze aspect uit het oog te verliezen.
Een fijn boek om op een donkere avond of grauwe middag te lezen, onder een dekentje op de bank, tussen de bedrijven door.
Een verleidelijke roman met een vleugje fantasie, en een verrassend einde! Zeker een aanrader.

Helena (via Bol.com)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.