Kelilah Dodelijke omhelzing: aanrader!

Leestijd: < 1 minuut

Nog niet eerder had ik een boek gelezen van de hand van Jorgen Eijt, maar ‘Kelilah: Dodelijke omhelzing’ las heerlijk weg. Het verhaal werd spannend ingeleid door een geheimzinnige en geraffineerde moord in een hotel. Hierdoor leg je het boek niet snel meer weg en lees je in één keer door.

Het boek is niet zo dik, maar bevat veel interessante personages. Deze hadden naar mijn mening iets beter en uitgebreider geïntroduceerd mogen worden. Doordat het een dun boek is, met veel spannende gebeurtenissen en personages kan het soms gejaagd over komen.

Door het grote lettertype en de fijne regelafstand leest het boek tevens heel fijn. Het einde van het boek was zeer verrassend en had ik niet voorzien. Al met al is het boek een aanrader voor een heerlijke avond op de bank!

Marije Post (Bol.com)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.