Kelilah Dodelijke omhelzing: ‘Spannend tot aan de laatste bladzijde!’

Leestijd: < 1 minuut

Mooie recensie vandaag op Hebban, het grootste lezersplatform van Nederland. De recensie is hier te vinden.

Recensie Sanne
Wanneer CIA-agent John Carwick wordt vermoord, lijkt het erop dat heel Israël ten onder zal gaan. De Mossad schakelt een team van de allerbeste agenten in om het tij te keren. Één van die agenten is Kelilah, een jonge vrouw met een heftig verleden. Lukt het haar om het tij te keren?

Recensie Kelilah: dodelijke omhelzingHet boek begint gelijk spannend. De toon is gelijk gezet. Als lezer wordt je meteen in het verhaal gezogen, het boek wegleggen is geen optie meer. 

Naast het feit dat je de ontwikkelingen van het onderzoek volgt, volg je ook de persoonlijke ontwikkeling van Kelilah. Wat is er met haar en haar familie gebeurd? Wie heeft het trauma dat ze heeft opgelopen op zijn geweten?

De schrijfstijl van Eijt is zeer prettig. Het is vlot geschreven. De hoofdstukken zijn kort en bondig, Eijt draait er niet omheen. Het verhaal is niet langdradig. Het lettertype van dit pocket-formaat is vrij groot en dat leest heel fijn.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die nog nooit een spionagethriller heeft gelezen. Door de prettige schrijfstijl en het pakkende verhaal, vlieg je er zo doorheen. En Eijt weet het spannend te houden tot de laatste bladzijde, dus last van concentratieverlies heb je niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.